Bruil Bouwbedrijf Ede bouwt nieuw hoofdkantoor Rabobank Vallei en Rijn

30 mei 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Rabobank Vallei en Rijn en Bruil Bouwbedrijf Ede hebben de aannemersovereenkomst ondertekend voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Rabobank Vallei en Rijn. Het markante pand komt op de hoek van de Keesomstraat/Galvanistraat in Ede. Hans de Leeuw, algemeen directeur van Rabobank Vallei en Rijn en Hans Bruil, directeur van Bruil, ondertekenden de verbintenis. De bouw start naar verwachting na de zomer.

Na een aanbesteding onder lokale bouwbedrijven is de keuze gevallen op Bruil Bouwbedrijf Ede. Het bouwbedrijf zal zodoende het ontwerp van architect Theo Verburg uit Ede gaan bouwen. Net als bij eerdere projecten in Ede is er opnieuw een samenwerkingsverband tussen projectontwikkelaar Blaissons Projecten, Theo Verburg Architecten en Bruil. Met vertrouwen zien de betrokken partijen de samenwerking tegemoet. Hans Bruil is content met de opdracht: ,,Het is een geweldige uitdaging die klaarligt. Bij dit project zijn alleen maar lokale partijen bij betrokken. Dat maakt deze opdracht extra bijzonder."

Bij de bouw worden de modernste technieken en materialen toegepast. Hans de Leeuw: "Bij de realisatie van ons pand wordt gebruik gemaakt van duurzame energievoorzieningen, vernieuwend materiaalgebruik en moderne ruimte-indeling. Het pand is een energiebesparende en milieuvriendelijke investering, die maatschappelijk verantwoord is. Daarbij houden we rekening met het milieu en zorgen we voor een optimaal werkklimaat voor de medewerkers.

Naar verwachting zal direct na de zomer de eerste paal de grond ingaan. De geplande oplevering zal eind 2008 plaatsvinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie