'Run like you've never run before' bij Karssen

30 mei 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Wie aan de ‘Van Dam tot Dam loop’ wil meedoen is bij Intersport Karssen in Ede aan het goede adres. Karssen is met het nieuw ontwikkeld Nike running concept ‘Run like you ‘ve never run before’ gestart.

Het concept is een doorslaand succes in vele andere landen. En wordt nu het voor het eerst in Nederland geïntroduceerd. Het programma werd een fenomeen in Denemarken waarbij vrienden, kennissen en buren elkaar aanspoorden om deel te nemen aan het concept.

,,Exclusief bij Intersport bieden wij een hardlooppakket aan,” zegt Henk Karssen. ,,Dit pakket voorziet in alle behoefte voor de startende en meer ervaren loper.

Naast dit pakket, dat bestaat uit een complete runningoutfit inclusief schoenen, heeft men gratis toegang tot clinics die door ervaren Nike hardlooptrainers wordt begeleidt. In Ede wordt de clinics verzorgd door Johan Winnubst. De startlocatie van de clinics is bij atletiekvereniging CAV Climax in Ede. Elke zaterdagochtend kunnen de lopers daar tot en met 8 september om 10.30 uur terecht.

,,Na de clinic periode kunnen de lopers ook nog eens deelnemen aan de Dam tot Dam loop op 23 september. De waarde van het pakket incl. de trainingen, tips, begeleiding en op maat gemaakte trainingsschema’s is niet te schatten maar u betaald slechts 169,95 euro.”

Zeker voor de startende loper is lopen in groepsverband de beste en makkelijkste manier om vooral door te gaan met hardlopen, vindt Karssen. ,,De professionele begeleiding is voor deze groep van groot belang. Daarom heeft Nike voor hen een centraal e-mail adres geopend voor alle vragen.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie