Gospelkoor Shirchadasj komt met nieuw programma

30 mei 2007 om 00:00 Nieuws

Vorige maand was Shirchadasj op tournee in Hongarije met haar nieuwe programma ‘ This Man from Galilee’. In plaatsen zoals Boedapest , Debrecen en andere werd voor een groot publiek in theaters en kerken gezongen.

EDE - Gospelkoor Shirchadasj en Band geeft zaterdagavond 2 juni een optreden van zang, muziek en dans. De afgelopen jaren heeft het koor onder leiding van dirigent Bert Leeuwis, een grote dynamiek opgebouwd in de uitvoering van de hedendaagse gospelmuziek. Het koor verzorgt maandelijks een optreden in kerken of theaters in Nederland.

In deze tijd worstelen we met allerlei vragen en soms problemen over wat er om ons heen en misschien in ons gebeurd.In dit programma nemen we u/jullie mee in deze zoektocht. Dit avondvullende programma wordt speels gebracht door lichteffecten, mime en dans. De veelzijdige band begeleidt het muzikale geheel.

Het concert vindt plaats in De Reehorst in Ede. Om 20.00 uur begint de voorstelling. Kaarten voor deze avond zijn te verkrijgen bij boekhandel de Bron, Maandereind 13 in Ede of te reserveren op www.shirchadasj.nl of telefonisch op 0318-515228(10 euro) en eventueel aan de zaal op 2 juni (12 euro).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie