Volleybalclub Ludiek herstelt Nacht van Bennekom in ere

30 mei 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - De recreantenvolleybalclub Ludiek herstelt een volleybalevenement in ere. Op vrijdag 21 september wordt weer de zogeheten Nacht van Bennekom gehouden, een volleybaltoernooi voor gemengde recreantenteams.

Ludiek viert dit jaar het vijftienjarig bestaan. Het begon destijds in 1992 als recreantenteam van de Bennekomse volleybalclub De Springer en gaat sinds 2001 als zelfstandige vereniging door het leven. Ter gelegenheid van het derde lustrum neemt Ludiek de uitdaging aan om de nacht van Bennekom te doen herleven.

Het evenement voor jong en oud werd in de jaren negentig twee keer gehouden, maar hield op te bestaan toen de organiserende vereniging PVB ter ziele ging. Het toernooi wordt gehouden in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 september in de sporthal van de korfbalverenigning DVO aan de Achterstraat in Bennekom.

Er kunnen maximaal achttien teams meedoen. Het gaat om gemengde teams, waarbij in elk team minimaal twee dames moeten spelen. Het toernooi begint om acht uur 's avonds en eindigt twaalf uur later. Naast de volleybalwedstrijden zijn er diverse activiteiten.

Zo zal de gelegenheid bestaan met een beamer terug te kijken op wedstrijden, kunnen stijve spieren door massage soepel worden gehouden en is er als afsluiting vroeg in de ochtend een gezamenlijk ontbijt.Teams die mee willen doen, kunnen zich aanmelden bij Marja Twigt (0318-652540 of marja.twigt@nizo.nl) of bij laurens van Veldhuizen (0318-419676 of laurensvanveldhuizen@tiscali.nl. Let wel: bezet is bezet..

Per persoon wordt een bijdrage van tien euro gevraagd, inclusief consumpties, sportmassage en ontbijt. Voor de Nacht van Bennekom worden sponsors gezocht. Sponsoring kan gebeuren in de vorm van een geldbedrag, maar ook in de vorm van benodigdheden voor het toernooi, zoals prijzen, drankjes en hapjes. Sponsors kunnen zich aanmelden bij Herman Pol (herman.pol@wanadoo.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie