Anne van der Kolk naar SC Genemuiden

30 mei 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bennekom speler Anne van der Kolk speelt volgend seizoen bij SC Genemuiden. De linksbuiten kreeg afgelopen week van Bennekom te horen dat er geen plek meer was voor hem binnen de selectie van volgend seizoen.

Door de financiële problemen bij de Stichting Topsport Bennekom moet Anne van der Kolk vertrekken. ,,Ik hoorde samen met Michel Nok dat ik er volgend seizoen niet meer bij zou horen. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad bij Bennekom. Mede daarom is het extra zuur dat ik moet vertrekken. Ik ben naar mijn weten altijd loyaal geweest aan de club en dan krijg je dit, ik vind het erg jammer", aldus Van der Kolk.

Van der Kolk is blij met zijn, snel gevonden, nieuwe voetbalclub. ,,SC Genemuiden is dicht bij mijn school waardoor het allemaal iets flexibeler gaat worden. Het is natuurlijk een hoofdklasser. Ik wil graag op dit niveau blijven spelen. Gelukkig is het snel rondgekomen. Nu heb ik tenminste een club voor volgend seizoen", sprak de vertrekkende linksbuiten van Bennekom.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie