Wijkstraatvoetbaltoernooi van start in Ede

6 juni 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - In diverse Edese wijken zijn of worden komende tijd voorrondes gehouden van het wijkstraatvoetbaltoernooi, een initiatief van Sportservice Ede. Verschillende wijkteams strijden voor een plaats voor de finale die op vrijdag 29 juni op de Markt in Ede wordt gehouden.

Vrijdag 25 mei was de aftrap van het toernooi in de wijk Veldhuizen. Ook in de wijk Kernhem en de Indische buurt is op 4 juni een voorronde gespeeld. Vrijdag 15 juni wordt het verharde veld aan de van der Capellestraat in de wijk Maandereng omgevormd tot voetbalkooi. Het veld bij sporthal 't Riet in de Rietkampen vormt op maandag 18 juni het sluitstuk van de voorrondes.

Het wijkstraatvoetbaltoernooi is voor jongeren van 13 tot en met 15 jaar en de wedstrijden beginnen om 18.30 uur. Rond 21.30 uur wordt het laatste fluitsignaal geblazen. De voetbalkooi waarin wordt gespeeld kon aangeschaft worden door een bijdrage van de Stichting Idee in Uitvoering.

Informatie over het toernooi en de mogelijkheid om mee te doen is te krijgen bij Ilse Keijzers van Sportservice Ede via telefoonnummer 0318 - 69 25 06.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie