Haringparty bij Het Oude Politiebureau

6 juni 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - De culinaire netwerkbijeenkomst bij uitstek, dat is de Haringparty die op donderdag 7 juni plaatsvindt bij restaurant Het Oude Politiebureau in Ede. Het evenement biedt ook dit jaar weer heerlijke verse hapjes en de mogelijkheid om vele streekgenoten te ontmoeten.

De Haringparty is een initiatief van de SNS Bank en Het Oude Politiebureau. Samen zijn zij alweer geruime tijd verantwoordelijk voor de organisatie van dit jaarlijkse evenement. Tijdens de Haringparty, die traditiegetrouw plaatsvindt op de eerste donderdag in juni, kan worden genoten van de eerste verse haring van dit jaar. Deze ‘Hollandse Nieuwe’ wordt door de koks van Het Oude Politiebureau op geheel eigen wijze tot lekkere hapjes verwerkt.

Jaarlijks zijn ongeveer zeshonderd genodigden aanwezig van het bedrijfsleven, het gemeentebestuur en andere organisaties in de regio Ede. Ook de Heidekoningin is van de partij. Op die manier is de Haringparty een ideale gelegenheid om in een leuke, ongedwongen sfeer te netwerken of gewoon gezellig bij te praten met bekenden.

Voor de mensen die liever geen haring eten, zijn er voldoende andere hapjes. Vrijwel alle hapjes, met of zonder haring, worden à la minute bereid. Versheid gegarandeerd dus! Daarnaast zal vanzelfsprekend rosé worden geschonken.

De Haringparty op donderdag 7 juni begint om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De SNS Bank en Het Oude Politiebureau nodigen een ieder van harte uit om sfeer te komen ‘proeven’. Het Oude Politiebureau is gevestigd aan de Breelaan 2a in Ede. Voor meer informatie: www.hetoudepolitiebureau.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie