Karateka Nabil Ou-Aissa geeft demonstraties

6 juni 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Nabil ou Aissa geeft de komende weken twee keer een spectaculaire demonstratie karate. De Edenaar werkt hiervoor samen met het jongerenwerk van Welstede Welzijnsgroep.

Aanstaande zaterdag 2 juni, is er in Veldhuizen een open dag. Tijdens deze open dag zal Nabil, meervoudig Nederlands kampioen karate en deelnemer aan diverse internationale toernooien, aanwezig zijn om een demonstratie te geven en aansluitend een clinic waar kinderen en jongeren kosteloos aan mee mogen doen. Deze vindt twee keer plaats tussen 13.30 en 15.00 uur.

De open dag op 2 juni wordt onder meer georganiseerd door wijkbeheer, politie, welstede en organisaties uit de wijk Veldhuizen. Van 11.00 - 15.00 uur worden voor alle buurtbewoners en andere belangstellenden activiteiten gehouden op het grasveld achter de Luynhorstflat. Het jongerenwerk van Welstede heeft Nabil hiervoor uitgenodigd. Daarnaast verzorgt het jongerenwerk verschillende andere activiteiten zoals een voetbaltoernooi en henna versieringen laten aanbrengen.

Op zaterdag 9 juni is er een open dag in zwembad De Vrije Slag in Bennekom.

Diverse organisaties zijn gevraagd een bijdrage te leveren aan deze dag. Door Welstede is Nabil hiervoor uitgenodigd. 's Middags geeft hij een demonstratie en clinic, wederom is de deelname gratis.

Tijdens de open dag in De Vrije Slag worden meerdere activiteiten gehouden. Er is een voetbaltoernooi en er zijn demonstraties en workshops streetdance en jumpstyle.

Onder de spetterende naam 'Aqua Vibes' draaien er doorlopend dj's langs de waterkant. Dit is een samenwerking van Planet Vibes en jongerencentrum Peptalk.

Wie het talent van Nabil Ou-Aissa graag eens wil zien en meemaken is van harte uitgenodigd om tijdens een van de activiteiten langs te komen.

Voor meer informatie: Jongerenwerk Welstede, p/a Jongerencentrum Peptalk, Peppelensteeg 10, 6715 CV, Ede, 0318 - 690650

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie