Religieus humanisme

6 juni 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Borstvoedingorganisatie LLL houdt op woensdag 13 juni een regionale informatieavond over het thema: Afkolven en bewaren en een baan buitenshuis. Veel vrouwen hebben vragen over hoe, waar, wanneer en waarom ze af kunnen kolven tijdens de borstvoedingsperiode, vooral als ze (weer) aan het werk moeten. Wat zijn de rechten van een voedende en kolvende vrouw?

De avond wordt gehouden bij Sari Marijs, Maandereind 25-27 in Ede en begint om 20.00 uur.

u Voor informatie of aanmelding: Corrie, tel. 618681 of Jeannett, tel. 626090.

EDE - CMC-Ede houdt zaterdag 9 juni van 20.00-21.30 uur een avond over Virtual Fantasy: de virtuele wereld van onder meer Internet-games en Second Life. De avond wordt afgewisseld met een live-optreden van Rejoice uit Schiedam en sketches. De bijeenkomst is in het pand aan de Zanderijweg 20 in Ede. De toegang is vrij.

u Voor informatie: 06-11467645.

LUNTEREN -Peter’s Farm wil mensen graag kennis laten maken met het bedrijf en houdt daarom in de maand juni diverse open dagen bij een van de kalverhouders. De open dag bij Peter’s Farm kalverhouder Van de Weerd aan de Heuvelseweg 10 in Lunteren is op woensdag 20 juni om 15.00 uur.

LUNTEREN - In het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren wordt zondag 10 juni een bezinningsbijeenkomst gehouden.

Dr. R.M. Nepveu uit Naarden gaat voor in deze dienst en zal spreken over het Religieus Humanisme. Hieronder wordt verstaan een moderne vorm van zingeving en een nieuwe vorm van religieus denken waarin het christendom een belangrijke rol speelt.

De heer Nepveu heeft over dit onderwerp diverse artikelen geschreven, waaronder ‘Religieus humanisme als open levenshouding’ en ‘Religieus humanisme. Enkele fenomenologische opmerkingen’.

u Aanvang van deze speciale dienst is 10.30 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie