Bezoek een van de zeven kindercentra van Welstede

6 juni 2007 om 00:00 Nieuws

Zaterdag 9 juni kunnen ouders/verzorgers en hun kinderen een kijkje nemen bij een van de zes kinderdagverblijven van Welstede Kinderopvang Ede. Het zevende kinderdagverblijf, Puk en Muk (gelegen tussen Ede en Otterlo) houdt op vrijdag 8 juni haar Open Dag.

Tijdens deze Open Dag krijgt u een beeld van de kinderopvang die wij bieden. Daarnaast kunt u kennismaken met de medewerkers en vragen stellen. Met onze ruime ervaring op het gebied van kinderopvang adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor de opvang die het beste past bij u en uw kind. Kwaliteit staat daarbij voorop. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten.

Kinderdagverblijven

In Ede zijn gevestigd; Toverbos (gelegen in het Horabos), 't Kalfje (in het rustige Ede-Noord), Pienoo (Veldhuizen) en De Mengelmoes gelegen naast de Christelijke Hogeschool Ede (Maandereng). De Hummelhof en De Flierefluiter zijn de kinderdagverblijven in Bennekom. De Hummelhof is gevestigd in de Halderhof. Op het terrein van 's Heeren Loo Midden Nederland (voorheen De Hartenberg) ligt Puk en Muk.

Thema's

Per locatie is er voor de Open Dag een thema gekozen. Aan deze thema's zijn verschillende activiteiten gekoppeld. Zo kun je bij Puk en Muk het 7-mijlslaarzen parcours lopen of ga koekhappen bij het huis van Hans en Grietje!

Kindercentrum Puk en Muk, van 10.00 - 12.30 uur op 8 juni, Apeldoornseweg 60, Wekerom (op terrein van 's Heeren Loo - voorheen De Hartenberg). De andere kindercentra houden hun Open Dag op 9 juni.

Kindercentrum De Flierefluiter, van 10.00 - 13.00 uur, Fluitakker 59, Bennekom

Kinderdagverblijf De Hummelhof, van 10.00 - 12.00 uur, Boerhaavelaan 1, Bennekom

Kindercentrum 't Kalfje, 10.00 - 13.00 uur, Kraatsweg 9a, Ede

Kindercentrum Het Toverbos, van 10.00 - 12.30 uur,Heetveldlaan 10 (Horapark), Ede

Kindercentrum Pienoo, van 10.00 - 12.00 uur, Ridderhof 5, Ede (Veldhuizen)

Kinderdagverblijf De Mengelmoes, van 10.00 - 12.30 uur, Reehorsterweg 90, Ede

Kijkt u op www.welstede voor de thema's en activiteiten per locatie, routebeschrijving e.d.

Welstede Kinderopvang Ede

Welstede Kinderopvang Ede is toegankelijk voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Naast kinderdagopvang biedt zij gastouderopvang, voor- en naschoolse opvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaalwerk. Haar doelstelling is een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van (jonge) kinderen en te voorzien in de dienstverlening aan hun ouders/verzorgers. Onder kinderopvang verstaan we: het regelmatig geven van verzorging en begeleiding van kinderen, in het verlengde van en in wisselwerking met uw eigen opvoeding thuis. Voorwaarde hierbij is dat dit gebeurt op een verantwoorde wijze, zodat uw kind zich onder goede begeleiding optimaal kan ontplooien.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie