‘Dagje Dakar in Ederveense modder’

13 juni 2007 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - Voetbalvereniging Advendo’57 kan terugzien op een geslaagde jubileumweek in verband met het 50-jarig bestaan. Hoogtepunt was zaterdag de Dakardag. Diverse deelnemers uit de zwaarste rally ter wereld ‘Le Dakar’ hadden de moeite genomen naar Ederveen af te reizen. Daaronder Gerard de Rooy. Natuurlijk was er ook een aantal vrachtauto’s van het team van Ginaf Rally Power van de partij. Net als de overige deelnemers liet men zien niet alleen met het woestijnzand goed uit de voeten te komen, maar ook in de Ederveense modder. Talloze toeschouwers genoten van de demonstratie.

Eerder in de week was er ook een darttoernooi. Uiteindelijk werd Jan van der Rassel winnaar voor Steve West. Edenaar Robert Heikamp won de verliezerronde. Rilanda Erades was de sterkste bij de dames.

Met een duel tussen het huidige eerste elftal en een selectie waarmee in het verleden werd gespeeld, werd woensdag afscheid genomen van Hans van Ginkel als eerste elftalspeler. Rond de oprichtingsdatum van 23 december wordt nog een officiële receptie gehouden ter ere van het 50-jarig bestaan. Dan ook zal het jubileumboek worden gepresenteerd.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie