Open Dag op zorgboerderij

13 juni 2007 om 00:00 Nieuws

WAGENINGEN/BENNEKOM - Zorgboerderij De Willemshoeve houdt zaterdag 23 juni van 10.00 tot 16.00 uur een open dag op deze zorgboerderij voor ouderen. Activiteiten zijn oude ambachten, boerenerfhuis, kunstmarkt, proeverij van streekproducten, muziek optredens, rondleiding en fietsroute. Voor de kinderen zijn er Oudhollandse spelen en schminken. Dit is aan de Grintweg 295 in Wageningen, randje Bennekom.

‘De Willemshoeve’ biedt mensen met dementiële problemen, ouderen in een sociaal isolement of die om een andere reden behoefte hebben aan dagondersteuning, de mogelijkheid om te genieten van de vreugde van het landleven. Op de zorgboerderij kunnen mensen buitenactiviteiten ondernemen, zoals dieren verzorgen, dierenverblijven onderhouden, in de moestuin of boerentuin werken of in de werkplaats creatieve bezigheden uitvoeren.

Nieuwe workshop

BENNEKOM - De Werkplaats OO houdt zaterdag 30 juni weer een nieuwe workshop Familieopstellingen. Men kan aan deze workshop deelnemen als representant of als thema-inbrenger voor een opstelling. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Familieopstellingen is een eenvoudige en integere methode om weer in balans te komen. Het is een methode van de Duitse therapeut en filosoof Bert Hellinger. Met deze methode worden verborgen dynamieken binnen families, gezinnen en relaties zichtbaar gemaakt. Oud zeer, onuitgesproken meningen, weggestopte familiegeheimen, lichamelijke klachten, ze komen - meestal - allemaal aan het licht. En dat werkt heilzaam. Er gaat een wereld voor je open en puzzelstukjes vallen veelal op hun plaats.

De workshop is van 10.00 tot 17.00 uur aan de Acacialaan 32A. Kosten als representant zijn € 40,--, als thema-opsteller € 75,--. (inclusief koffie/thee en lunch). Voor aanmelding en/of informatie: tel. 06-19158 978 (Wout Ribbels) of 06 - 28942096 (Paquerette Spelt). Mailen kan ook: wout.ribbels@planet.nl of p.m.spelt@planet.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie