'Papa de lucht in' en andere sensaties

13 juni 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - In de winkelstraten van Achterdoelen maken vaders op zaterdag 16 juni kans op een gratis ballonvaart en kunnen bezoekers de luchtfietssensatie beleven. Bovendien zijn er in dit centrumgebied de komende weken meer attracties te beleven.

De advertentie van Achterdoelen in nieuwsblad Ede Stad bevat een knipbon, waarop kinderen in kunnen vullen waarom hun papa zo lief is!? Maar liefst zes papa's maken kans op een gratis ballonluchtvaart. Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door restaurant L'orage. De papa's die winnen krijgen een cheque thuisgestuurd waarmee ze zelf een afspraak kunnen maken.

Luchtfietsen

Het leuke van de attractie luchtfietsen is dat niet alleen de deelnemers het leuk vinden, maar zeker ook de toeschouwers. De trailer met twee fietsen heeft een ruimte nodig van 8x5 meter en 7.5 meter hoog. Het werkt als volgt: 2 deelnemers gaan tegelijk op de fietsen en worden door onze twee deskundige begeleiders vastgezet. Als de fietsen los komen, kunnen zij gaan rondfietsen (loopings maken). Maar liefst zeven meter over de kop. Deze activiteit zorgt voor beweging op elk evenement. Let op: de minimale lengte van de deelnemers om in deze attractie plaats te nemen is 165 cm.

Mini zomercarnaval

Op zaterdag 30 juni wordt het swingen in de winkelstraten van Achterdoelen. Met de komst van Brasil Events mag u zich verheugen op een mini zomercarnaval waarmee u zonder twijfel in tropische sferen komt. Beleef het mee in de winkelstraten van Achterdoelen. De optredens beginnen om 14.00 en 15.00 uur.

Duiksensatie

Houd 7 juli alvast gereserveerd want er staat een spraakmakende activiteit op het programma in Achterdoelen. U kunt namelijk getuige zijn van een heuse duikdemonstratie én maar liefst 15 mensen mogen ook echt proefduiken in een duiktank. Deze actie wordt vanzelfsprekend begeleid door persluchtduikers compleet met duikequipment. U kunt de duikdemonstraties volgen via de ramen van de duiktank. De duikdemonstratie en het proefduiken duren vanaf 12.00 tot 17.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie