Hulp niet in gevaar door vervoer Netelenbos

27 juni 2007 om 00:00 Nieuws

Volgens Dekker heeft de provincie gevraagd om het vervoer, zodat Netelenbos efficiënt met haar tijd kan omgaan en omdat ze ‘s avonds vaak lang doorwerkt. ,,Brandweerlieden kunnen nooit 40 uur per week parate dienst draaien. Zij doen ook overige werkzaamheden en daaronder valt nu ook dit vervoer. Het is dus niet zo dat de hulpverlening in gevaar komt.” Volgens Dekker gebeurde dat vroeger wel vaker. ,,Het is goedkoper voor de gemeente en de brandweer heeft hierdoor extra inkomsten.”

EDE - Volgens Loco-burgemeester Wilke Dekker is het helemaal niet raar dat een brandweerman elke werkdag burgemeester Tineke Netelenbos ophaalt in haar woonplaats Hoofddorp en weer terugbrengt. Hij zei dat naar aanleiding van vragen van fractievoorzitter Marcel van Dalen van D66.

Bovendien weet de gemeente zo zeker dat Netelenbos door betrouwbare chauffeurs, die goed getraind zijn, wordt vervoerd. Dekker ergerde zich aan de suggestieve vragen van Van Dalen: ,,Hij doet voorkomen alsof iemand die licht te creperen moet wachten, omdat onze burgemeester wordt weggebracht.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie