Wie wordt survivalkampioen van Gelderland?

27 juni 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Twintig teams uit diverse gemeenten van Gelderland gaan op zaterdag 22 september strijden om de titel 'Survivalkampioen van Gelderland'. Op deze dag vindt in Eibergen de spectaculaire voorronde van het survivalevenement plaats. Dit evenement wordt gehouden door de Gelderse Sport Federatie in samenwerking met Sportservice Ede en trainings- en buitensportcentrum De Voshaar.

Tijdens de voorronde strijden de teams tegen elkaar op onderdelen als survivalrun, klimmen, oriëntatieloop op kaart en kompas, klimtoren, teambuildingsopdrachten, boogschieten, vlot bouwen en -varen, pionieropdracht en mountainbiken. Het belooft dan ook een spannende dag te worden. De drie teams met de hoogste score na deze dag gaan in de Belgische Ardennen strijden om de titel 'Survivalkampioen van Gelderland'. Dit gebeurt in het finaleweekend van 19 tot en met 21 oktober 2007.

Schrijf een team in vóór maandag 30 juli. Elk team bestaat uit zes jongeren (14 tot en met 18 jaar) en een coach (minimaal 21 jaar). Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per team. In de gemeente Ede kun je het inschrijfformulier opvragen bij Saïd Alouati, bereikbaar via telefoonnummer 06-10841536, of per e-mail s.alouati@sportservice-ede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie