Medailles voor synchroonzwemsters Polar Bears

27 juni 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Tijdens de laatste uitvoeringenwedstrijd van het District Gelderland/Overijssel, dit jaar op 23 juni in Zwolle, hebben de synchroonzwemsters van Polar Bears vele medailles binnen gehaald.

Het seniorenduet van Kitty Kokkeler en Mariska de Mol (foto) leverde zilver op. Daarbij scoorde Mariska ook nog een zilveren medaille met haar solo.

De synchroonzwemsters van Categorie 2 (11-14 jaar) hebben ook een mooie prestatie neergezet. Het groepsnummer scoorde een eerste plaats en bij de duetten wisten Angelica de Haas en Kendy van der Kieft de tweede plaats te behalen en dat was een close finish met de eerste plaats. Het solonummer van Bianca Oldenkamp in categorie 2 leverde ook een tweede plaats op. Uiteindelijk ging Oldenkamp met drie medailles naar huis, want ze werd derde in de techniekprijzen van het afgelopen seizoen.

Naast deze medailles behaalden bij de duetten Lisette Christiaans en Sanne Kwakernaak een vierde plaats in categorie 2 en Anna Verwoert en Ciara de Voos een zesde plaats.

In de groep Age 2 scoorde Tania Geursen met haar solo een zesde plaats en Stella Sitocci een elfde plaats. Deze meisjes zwommen samen ook een duet en daarmee behaalde ze een vijfde plaats. Elsemieke Hoogeweg en Anouk Stemerding eindigden op een dertiende plaats. Het groepsnummer van Age 2 scoorden een vijfde plaats.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie