Dynamika verwent publiek in Turnstede

4 juli 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - In de mooie hal van Turnstede vonden zaterdag de Onderlinge Wedstrijden plaats van Turnvereniging Dynamika.

's Ochtends stonden de wedstrijden van de recreanten op het programma. Dat de recreanten tot heel veel in staat zijn na alle trainingen het afgelopen seizoen, lieten zij graag zien aan het massaal opgekomen publiek.

Op alle toestellen werden mooie resultaten neergezet wat resulteerde in vele medailleplaatsen. De medailles werden vergeven na een schitterende demonstratie van de kleuters en van enkele selectieleden. Voor Irsa en Emil Rigg was het een zeer mooie dag, want broer en zus werden de Clubkampioen dames en heren bij de Recreanten en mogen de wisselbeker een jaar mee naar huis nemen om deze volgend jaar te verdedigen.

Selectiegroepen

's Middags was de wedstrijdvloer voor de selectiegroepen. Zij turnen mee in de turnwedstrijden van de KNGU dus zij zijn het wedstrijdturnen gewend. Maar ook voor hen was er een wisselbeker aan het eind van de dag, dus iedereen deed zijn en haar uiterste best.

De jury had en zwaar maar wist toch tot een goed eindklassement te komen. Bij de heren zal Ramon Spijkerboer volgend jaar de wisselbeker van Clubkampioen bij de heren gaan verdedigen. Bij de dames werd Desiree Teunissen Clubkampioen na goede oefeningen op de vier turntoestellen. (Bij de prijsuitreiking stond Bente Somsen hiervoor nog op het podium. Helaas voor haar had de teltafel een fout gemaakt en bleek zij, toch nog heel goed, tweede te zijn geworden.)

Al met al is het een zeer goed seizoen voor Dynamika geweest met vele mooie resultaten. Dit alles is het succes van veel talent dat verder ontwikkeld wordt door goede trainsters en trainers.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie