Stoere Urkers zingen in Edese Oude Kerk

4 juli 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Urker Mannen Ensemble geeft vrijdag 10 augustus om 19.30 uur een bijzonder Zomerconcert in de prachtige Oude Kerk aan de Grotestraat. Onder bezielende leiding van dirigent Pieter Jan Leusink brengt het Urker Mannen Ensemble al zeven jaar het publiek in vervoering met hun landelijke Zomertoernee.

Door de overweldigende wijze van optreden en hoogstaande zangpartijen heeft het ensemble vele harten gestolen. Het Urker Mannen Ensemble is een unieke cultuurdrager. Urk heeft een eeuwenoude zangtraditie die duidelijk verankerd is in de visserij. Artistiek leider Pieter Jan Leusink weet deze te koesteren en op eigentijdse wijze uit te dragen. Medewerking zal verlenen de bekende organist Martin Mans, die het prachtige orgel in al haar facetten zal laten horen.

Het concert is door het veelzijdige repertoire en ontspannen manier van musiceren aantrekkelijk voor een breed publiek. Kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij: VVV Ede, Barneveld, Veenendaal. Het is mogelijk telefonisch kaarten te reserveren: 0525-684819 of via internet: www.urkermannenensemble.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie