Fietsvierdaagse

4 juli 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Borstvoedingorganisatie LLL houdt op woensdag 11 juli een regionale informatieavond over het geven van borstvoeding. Deze avond zal de kraamtijd centraal staan, maar zal ook informatie gegeven worden over het afkolven en bewaren van moedermelk. De bijeenkomst wordt gehouden bij Sari Marijs, Maandereind 25-27 in Ede en begint om 20.00 uur. Voor informatie over en aanmelding voor deze avond of voor andere informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Corrie; 618681 of Jeannette: 626090.

BENNEKOM - Na de avondwandelvierdaagse in Bennekom is het vanaf maandag 9 juli de beurt aan deze activiteit op de fiets. Een goede gelegenheid voor de inwoners van dit dorp om alle landschappen in de omgeving te leren kennen. Of de deelnemers nu kiezen voor de afstand 15 km of 25 km , alle routes zijn met zorg uitgezet en ten opzichte van 2006 grotendeels vernieuwd. Bovendien wordt niet gefietst over mulle zandwegen , maar over goed verharde landweggetjes en paden.

Dat dit evenement nog steeds in de belangstelling staat , blijkt wel uit het feit dat deze vierdaagse al voor de 36ste maal wordt gehouden. Eerst door CBFB, later Stichting op Wielen. Ook dit jaar is het uitgangspunt groepsrestaurant A&A , Veenderweg 3, Bennekom, waar men maandag 9 juli kan inschrijven vanaf 18.00 uur, en de andere avonden vanaf 18.15 uur. Starttijden: iedere avond. Meer informatie: 0318-413084 en/of www.stichting op wielen.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie