Gemengde teams op Heideweek Tennistoernooi

4 juli 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Een groep vrijwilligers binnen de Edese Tennis Club heeft het plan opgevat om het Heideweek Tennistoernooi nieuw leven in te blazen.

Het toernooi wordt in eerste instantie op de banen van ETC verspeeld maar bij massale inschrijvingen hebben we nu al de medewerking van meerdere tennisverenigingen om ook op hun banen toernooiwedstrijden te laten plaats vinden.

,,We starten dit jaar met gemengde teams opdat een ieder vanaf 21 jaar in de sterkte van 5 t/m 9 mee kan doen. Een unieke kans voor U, voor Uw tennismaatje en andere tennisvrienden om samen als team in te schrijven. Het toernooi is alleen toegankelijk voor inwoners van de gemeente Ede en voor leden van een tennisvereniging binnen de gemeente Ede, met andere woorden, U komt Nadal of Michaëlla niet tegen. Het moet een sportief maar vooral gezellig toernooi worden vandaar dat wij U uitnodigen", laat de organisatie weten.

,,Een team bestaat uit 2 heren met 2 dames en we spelen per wedstrijd een dames dubbel, een heren dubbel en twee gemengd dubbels. Om de feestvreugde te verhogen spelen we in poules opdat U niet in één avond bent uitgetennist. Uiteraard worden de poules ingedeeld in categorieën qua sterkte opdat elk team kans maakt in zijn categorie kampioen van Ede te worden. Wat een kans voor alle beginners ( de categorie 8 en 9 ) om aan een groots toernooi mee te doen, wat een prachtige gelegenheid voor alle tennissers die zo vast zijn als een huis om weer eens tegen anderen een leuk potje te spelen."

Het inschrijfgeld per team is vastgesteld op € 40,-. De organisatoren rekenen op een massale inschrijving zodat U de zomervakantie sportief kunt afsluiten. De inschrijfkaarten zijn verkrijgbaar bij Uw vereniging, tevens kan ingeschreven worden via de website van ETC; www.etc-ede.nl

Middels een wedstrijdboekje worden alle aanvoerders van alle ingeschreven teams op de hoogte gesteld omtrent het aantal wedstrijden, de aanvangstijden en de plaats. Tijdens de Heideweek willen we met U sportief tekeer gaan, niet alleen maar kijken naar een prachtig heidecorso of zich vergapen aan de oogverblindende heidekoningin maar nu ook zelf in beweging om samen plezier te hebben door tegen een tennisbal te slaan.

ETC ziet de sleepingsballen en de slizeloopings al weer over het net gaan, U ook? Schrijf dan in met een team. Dit festijn mag U niet missen. Neem Uw gehele familie mee want rondom de banen wordt het nog gezelliger.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie