Rabobank Vallei en Rijn voor drie jaar hoofdsponsor CAID Wageningen

9 juli 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Rabobank Vallei en Rijn verlengt het sponsorcontract met de Commissie Algemene Introductie Dagen Wageningen (CAID). Met het tekenen van het sponsorcontract verbindt de bank zich de komende drie jaar opnieuw als hoofdsponsor aan de CAID. Daarmee onderstreept de Rabobank dat het in Wageningen en omgeving dé studentenbank is.

Studenten zijn voor de bank een belangrijke doelgroep, weet Studentencoördinator Marianne Brouwer van Rabobank Vallei en Rijn: "Met het ondersteunen van activiteiten van de CAID investeren we vooral in de toekomst. Naast het werven van studentenrekeningen wil de Rabobank ook zorgen dat het studentenleven in de regio bruisend blijft. Zo is de bank sponsor van het Rabobank Radio 538 Studentenfeest dat donderdag 16 augustus plaatsvindt. Alle eerstejaars studenten zijn van harte welkom op het studentenfeest."

MP3-speler

Daarnaast organiseert Rabobank Vallei en Rijn een spel tijdens de Kennismakingstocht door Wageningen en is ze zichtbaar aanwezig op de Infomarkt. Studenten kunnen tijdens deze events een Rabo StudentenPakket openen waarbij ze een MP3- speler met 1 GB geheugen cadeau krijgen.

Aantrekkelijke studentenstad

Ook de CAID is content met de contractverlenging. Sjoerd van der Zon van de CAID: "Door de sponsorbijdrage van de Rabobank kunnen we mede ervoor zorgen dat we Wageningen op een geweldige manier kunnen presenteren als een aantrekkelijke studentenstad. Want ook voor studenten is het belangrijk dat het studentenleven bruist."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie