Met VakantieXperts de lucht in

11 juli 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Ruim 100 mensen hebben zaterdag vanaf De Wageningse Berg met een helikopter over Wageningen, Bennekom, Ede of over de Betuwe gevlogen.

Dit alles was een initiatief van Corina IJkhout van VakantieXperts Bennekom. Voor vele mensen was dit hun eerste keer dat zij in een helikopter hadden gevlogen maar voor een ieder was het een onvergetelijke ervaring. De speciaal voor VakantieXperts uitgeruste helikopter nam per vlucht een drietal mensen mee mee en vloog gedurende een tiental minuten over zijn of haar woonplaats. Zo kon een ieder vanuit de lucht eens naar zijn huis kijken.

Het vertrekpunt was De Wageningse Berg en velen kwamen al vroegtijdig richting De Wageningse Berg om van de sfeer te proeven.De weersomstandigheden waren perfect en door de grote toeloop was het een erg gezellig evenement. Het evenement duurde de hele dag waardoor aan het einde van de dag iedereen kon terugkijken op een zeer geslaagde actie.

Doordat de VakantieXperts-keten door de consumentenorganisatie vier kwartalen achter elkaar is uitgeroepen tot beste keten van Nederland zullen er de komende tijd nog meer acties worden gehouden. Of daar wederom een helikoptervlucht bij zal zitten, zal de toekomst uitwijzen maar dat dit alles naar meer smaakte was wel duidelijk. Dus wie weet wordt dit evenement in de toekomst nog wel een keer herhaald door VakantieXperts Bennekom.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie