Kinderdorpterrein Bennekom opnieuw ingericht

11 juli 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Het terrein van het Kinderdorp en directe omgeving aan de Achterstraat te Bennekom wordt opnieuw ingericht. Op een klein deel van het terrein worden parkeerplaatsen aangelegd. Deze zijn noodzakelijk als uitbreiding van de bestaande parkeercapaciteit van sportpark De Eikelhof zodat bezoekers van het sportpark hun auto - met name op zaterdag - kwijt kunnen.

Omdat de Wilhelminaschool in 2008 nieuw gaat bouwen, wordt een deel van het terrein tijdelijk gebruikt voor een noodgebouw voor de school en mogelijk ook voor `tijdelijke` huisvesting voor buurtcentrum 't Laag. Dit laatste is echter nog niet zeker. Daarnaast zal de skatebaan bij de Wilhelminaschool verplaatst worden naar het kinderdorpterrein.

Al deze (tijdelijke) voorzieningen moeten een plekje krijgen, maar tegelijkertijd moet het natuurlijk ook mogelijk blijven het Kinderdorp Bennekom te blijven organiseren op deze plek.

Om de inwoners van Bennekom en andere belangstellenden te informeren over de plannen, houdt de gemeente op donderdag 12 juli 2007 om 19.00 uur een informatieavond in het clubgebouw van de voetbalvereniging Bennekom aan de Achterstraat nabij de hoofdingang van het sportpark De Eikelhof.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie