Volleyballen in zwembad De Vrije Slag

11 juli 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Welstede Welzijnsgroep houdt zaterdag 14 juli een beachvolleybaltoernooi in zwembad De Vrije Slag in Bennekom.

Op het gras van het zwembad wordt 100kuub zand gestort zodat 's morgens van 10.30-13.30 uur tieners tussen 10 en 14 jaar kunnen beachvolleyballen, en 's middags van 14.00-16.00 uur jongeren tussen 15 en 18 jaar.

Aan de rand van het veld worden zomerse plaatjes gedraaid en natuurlijk kan er de hele dag gezwommen worden. Er zijn fantastische prijzen te winnen!

Meedoen met een team tieners of jongeren kan natuurlijk, een team bestaat uit maximaal zes spelers. Deelnemers kunnen een inschrijfformulier opvragen per mail: mschmiermann@welstede.nl of ophalen bij Buurtcentrum 't Laag. De kosten per team zijn 5 euro. Dus schrijf je in, doe mee en duim dat dan het zonnetje schijnt!

Het toernooi vindt plaats in het kader van de BOS-impuls (Buurt, Onderwijs en Sport) dat staat voor de stimulatie van sportactiviteiten voor kinderen en jongeren.

Vorig jaar was de 'kick off' en mochten jongeren een sport idee indienen. Wethouder Frank van Zuilen koos uit de verschillende ideeën het beachvolleybatoernooi.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie