Pallas Athene College nieuwe hoofdsponsor jeugdtoernooi ETC

11 juli 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Tennis vereniging E.T.C. en het Pallas Athene College hebben een contract getekend betreffende sponsering van het jaarlijks terugkerend Open Jeugdtoernooi op het tennispark van ETC.

Het Pallas Athene College gaat voor de komende drie jaar het Open Jeugdtoernooi, dat gespeeld wordt op de tennisbanen van ETC aan de Van Heeckerenlaan in Ede, sponsoren. Het toernooi, dat de naam 'Pallas Athene Open Jeugdtoernooi' zal dragen, wordt gehouden van 22 tot en met 27 oktober.

Inschrijven voor het Pallas Athene Open Jeugdtoernooi is mogelijk via de website van ETC: www.etc-ede.nl. Het Pallas Athene College heeft voor deze sponsering gekozen, omdat de school zeer actief is in de sport, zo is er op de school een speciale sportklas met een CIOS- vooropleiding. Verder staat het Pallas Athene College bekend om de goede begeleiding van hun leerlingen. Zo heeft de school een aantal speciale begeleiding methodes ontwikkeld voor de leerlingen, zoals: huiswerkbegeleiding, een speciaal talenknobbels programma, een programma voor hoogbegaafden en de CIOS- vooropleiding voor de sportieve leerlingen.

Op de foto: de Heer Spanjer (rector Pallas Athene College) overhandigt het contract aan de Heer Plas (voorzitter Edese Tennis Club).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie