Palliatieve dagzorg van start

18 juli 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Opella is in Ede en Wageningen met palliatieve dagzorg gestart voor mensen met een ongeneeslijke ziekte. Samen met Hospice Bennekom maakt deze dagzorg onderdeel uit van het Palliatief Centrum. Meer informatie: Brigitte Bartels, oncologieverpleegkundige van de palliatieve dagzorg te Bennekom, telefoon 492166, maandag en donderdag.

Het Palliatief Centrum houdt maandag 23 juli ook een voorlichtingsbijeenkomst over voeding. Op de bijeenkomst wordt op verschillende vragen antwoord gegeven. Wat is gezonde voeding? Wat doe ik als ik eigenlijk geen trek heb? Hoe zit het met voeding en mijn medicijnen? Voor mensen met een ongeneeslijke ziekte zijn dit belangrijke vragen. Diëtiste Peggy Merino Enklaar van Opella zal van 10.00 tot 11.30 uur informatie geven over het belang van gezonde voeding. Mensen die hierbij aanwezig willen zijn, dienen zich aan te melden op telefoonnummer 0318-492117. Het Palliatief Centrum is gevestigd in verpleeghuis De Halderhof aan de Boerhaavelaan 1 te Bennekom.

Gratis filmavond

EDE - De spannende sf-thriller Revelation draait zaterdag 21 juli om 20.00 uur aan de Zanderijweg 20.In ‘Revelation’ staat een wereldleider op: Macalousso. Hij belooft wereldvrede te brengen. Anti-terrorisme expert Stone ontdekt dat Macalousso met geweld controle wil krijgen over de aarde. Organisatie: www.cmc-ede.nl. Info: tel. 06-11467645. Gratis toegang.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie