Negentiende 50+ tennistoernooi Keltenwoud

25 juli 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Tennisvereniging Keltenwoud houdt volgende week haar jaarlijkse 50+ toernooi. Dit toernooi vindt ieder jaar in dezelfde week plaats, de deelnemers rekenen erop en houden zelfs met de vakantieplanning rekening met dit toernooi. Het is dit jaar de negentiende editie van het toernooi.

De eerste wedstrijden beginnen maandag 30 juli om 10.00 uur, het zijn wedstrijden voor de leden van de Bennekomse tennisvereniging Keltenwoud, die dit jaar 50 jaar worden of ouder zijn. Dit jaar hebben 172 deelnemers zich aangemeld, die de onderlinge strijd aangaan in 154 partijen. Deze partijen zijn verdeeld in 36 vrouwendubbels, 44 mannendubbels en 74 gemengd dubbels. Vergeleken met vorig jaar een stijging van achttien wedstrijden.

De grote deelname is te danken aan een aantal factoren. Eén van de belangrijkste redenen is het spelen in poules. Dat betekent dat bijna iedereen drie of vier wedstrijden per onderdeel speelt. De deelnemers vallen dus niet meteen af na een verloren wedstrijd.

Daarnaast speelt de sfeer een belangrijke rol. Op het grote terras kunnen de deelnemers en toeschouwers onder het genot van een hapje en een drankje van de wedstrijden genieten.

Hoewel dit een gezelligheidstoernooi is, wordt er in de negentien poules toch fel om de punten gestreden. De wedstrijden worden gespeeld op het tennispark van Keltenwoud aan de Selterskampweg op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf 18.30 uur. De deelnemers spelen zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur de finales. Aansluitend is er om 16.30 de prijsuitreiking, waarna het toernooi met het traditionele buffet wordt afgesloten.

Het wedstrijdschema staat ook in de rubriek NIEUWS op de website van Keltenwoud: www.keltenwoud.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie