Heideoptocht één van de hoogtepunten

8 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

Kinderen, verenigingen, bedrijven, vriendenkringen, straten en wijken: iedereen kan aan de optocht deelnemen. Ook dit jaar hebben vele enthousiaste deelnemers zich aangemeld om met hun mooi verzorgde wagens te kunnen paraderen voor het publiek. Ieder jaar kunnen we weer rekenen op een groot en geweldig publiek dat de mooie wagens bewondert en mee swingt op de feestelijke muziek van de deelnemende muziekkorpsen. Ter ondersteuning van de kosten biedt Stichting Idee in Uitvoering dit jaar wederom een subsidie aan buurten, straten en niet commerciële instellingen zoals verenigingen.

EDE - De Heideoptocht in Ede is voor veel inwoners en bezoekers van buiten één van de hoogtepunten van de Heideweek. De optocht wordt dit jaar gehouden op zaterdag 18 augustus en start om 19.00 uur vanaf de Amsterdamseweg. Het thema voor deze Heideoptocht is 'Vakantie'.

Jurering

Traditiegetrouw worden de deelnemende voertuigen gejureerd in de categorieën bedrijven, particulieren en verenigingen. Voor elke categorie is er een eerste, tweede en derde prijs. Ook is er voor de eerste plaats van elke categorie een extra prijs, namelijk een waardebon voor prachtige bloemen of planten, die besteed kan worden aan de versiering van het voertuig voor volgend jaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie