Softbaltoernooi tijdens Heideweek

8 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Sportpark De Hoekelumse Eng is op zondag 19 augustus het decor van het 22e Moorfielders-Kinderlandschap Heideweek softbaltoernooi. Softballers uit de wijde omgeving komen weer samen om op de velden van Moorfielders te strijden om de winst.

De teams zullen in een halve competitie strijden om de felbegeerde Kinderlandschap Wisseltrofee. De deelnemende teams zijn het Antilliaanse team van Basora Pretu (de winnaars van de afgelopen twee edities van het toernooi, zie foto), Quick uit Amersfoort, het Veenendaalse Blue Socks, Hazenkamp uit Nijmegen en natuurlijk gastheer Moorfielders.

Ook dit jaar wordt het toernooi weer ondersteund door sponsor Kinderlandschap bv, de Edese onderneming die gespecialiseerd is in ontwerp en uitvoering van speeltoestellen met inmiddels een reputatie tot ver buiten Nederland. Meer informatie op www.kinderland.nl.

De eerste wedstrijden starten omstreeks 10.30 uur en de laatste innings zullen omstreeks 17.15 uur verspeeld worden. Aansluitend maken de Heidehoogheden Calluna LI en Erica XXXII hun opwachting voor de prijsuitreiking.

Bezoekers en supporters zijn natuurlijk van harte welkom op de Hoekelumse Eng (ingang via Bovenbuurtweg).

Bij de foto: Basora Pretu, winnaars in 2005 en 2006, met de Heidehoogheden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie