Gratis les bij Stichting Edese Tennisschool

29 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Stichting Edese Tennisschool (SETS) geeft zaterdag 1 september van 16.00-17.00 uur een gratis kennismakingsles voor beginnende tennissers van jong tot oud. Deze wordt gehouden op de tennisbanen van de Edese Tennis Club aan de Van Heeckerenlaan.

Tennisrackets en ballen zijn aanwezig. Het dragen van sportkleding en schoeisel is gewenst. Er wordt op vier banen lesgegeven waarbij de jeugd (vanaf 6 jaar) een andere soort les krijgt dan de oudere jeugd en volwassenen.

Maak kennis met tennis

Op zaterdag 8, 15 en 22 september wordt dit gevolgd door een introductiecursus voor beginnende tennissers. Voor de kinderen die in het bezit zijn van een Sportpas 2007/2008 is deze cursus gratis. Anderen betalen 9 euro voor die drie keer. Dit is inclusief het gebruik van tennisrackets en tennisballen.

Er is een aantal gediplomeerde tennisleraren aanwezig om de eerste beginselen van het tennisspel bij te brengen. Van 16.00-17.00 uur is dit voor de 6-12 jarigen, en van 17.00-18.00 uur voor oudere jeugd en volwassenen.

Inschrijving kan per email (hansjorna@hotmail.com) of telefonisch bij Hans Jorna (0318-651892).

Om de tennissport in de regio Ede verder te stimuleren en het niveau te verhogen, staan naast de conditie- en tennistrainingen onder meer de volgende nieuwe onderdelen op het programma:

1. Tenniskids, een nieuw nationaal opgestart goed doordacht programma voor kindertennis vanaf 4/5 jaar (reeds 16 deelnemers in 2007).

2. Schooltennis, met onder meer mogelijkheden om zowel op een tennispark in Ede als op de schoollocatie tennislessen te verzorgen.

3. Diverse tenniscompetities voor de jeugd (maandbeker, teamwedstrijden en Rijnvallei Uitwisselingencircuit)

Vanaf 1 oktober starten de wintertrainingen. Deze worden sinds vorig seizoen door haar vijf tennisleraren geheel outdoor gegeven op de kunstgras en smashcourtbanen van ETC, TC Teskwik en TC de Bosrand. Voor informatie: www.sets-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie