Veel kandidaten Business Event

29 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

De speciale jury, onder leiding van Bart Taselaar, zal in de komende periode de voorgedragen kandidaten beoordelen naar de criteriavoorwaarden. Er kunnen awards gewonnen worden in de volgende categorieën: Productie - Handel - Logistiek, Dienstverlening, Detailhandel - Horeca - Recreatie en Jonge Ondernemer (tot 40 jaar). ‘

Vijf prijzen in verschillende vakgebieden EDE - Het Business Event gemeente Ede staat ook dit jaar volop in de belangstelling. Voor de derde editie zijn ruim 45 kandidaten voorgedragen. Maandag 29 oktober worden er in de speciaal ingerichte Reehorst weer vijf felbegeerde awards uitgereikt aan ondernemers uit de gemeente Ede, die op een opvallende, positieve wijze hebben gepresteerd met hun bedrijfsvoering.

De bedrijven, die van de jury de status ‘Genomineerd krijgen, zijn eigenlijk allemaal winnaar. Zij krijgen allemaal dezelfde media- en podium aandacht en worden 29 oktober allen in de schijnwerpers geplaatst. Volgens organisatiebureau Business Events is het een competitie zonder verliezers.

De Rabobank zal als hoofdsponsor van het Business Event ook dit jaar weer een speciale Award uitreiken aan een ondernemer, die op innovatieve wijze bedrijfsvoering heeft gevoerd. Tevens moet de ondernemer de kernvoorwaarden van de Rabobank hebben gehandhaafd, zoals toonaangevend, betrokken en dichtbij in de samenleving.

Het Business Event gemeente Ede wordt ook dit jaar weer breed gedragen door de EBC, OVEC, EOV, Businessclub Gelderse Kring. Ook de gemeente Ede en de Kamer van Koophandel zijn nauw betrokken bij het Business Event.

u Voor meer informatie: Business Events, e-mail: ga@procomm-businessevents.nl, telefoon: 0342 424 626.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie