Novae Ede start met popkoor

29 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Ede kent al diverse koren, maar vanaf september komt er eentje bij. Novae Popschool Ede start met een popkoor dat op dinsdag 4 september.

Het koor is voor deelnemers vanaf ongeveer 18 jaar met liefde voor popmuziek en meerstemmigheid en die affiniteit hebben met het maken van een popsound. Er is natuurlijk ook ruimte voor solisten om de show te stelen. De basis van het repertoire ligt bij songs met soul-, r&b en black gospelinvloeden, waarbij een randje rock niet geschuwd wordt. Het repertoire bestaat onder andere uit Shackles van Mary Mary, You’ll be in my heart van Phil Collins en Lovely Day van Bill Withers. Solo’s en eenstemmige gedeelten worden afgewisseld met spetterende meerstemmige partijen.

Naast natuurlijk een hoop plezier en een bijdrage aan het ontwikkelen van de zangstem, zijn optredens uiteraard ook een van de doelen van het koor.

Het koor bestaat in eerste instantie uit maximaal 15 personen. Bij veel aanmeldingen worden er twee koren gestart; een voor beginners en een koor voor gevorderden. Het koor repeteert wekelijks op dinsdag om 20.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.popschoolede.nl en worden dan uitgenodigd voor een stemtest/auditie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie