Timboektoe in première bij Cinemec

26 september 2007 om 00:00 Nieuws

De cast bestaat uit Bo Maerten (Isa), Mees Peijnenburg (Kars), Willem Voogd (Jules), Anna Raadsveld (Annabel), Geza Weisz (Romeo), Reinout Scholten van Aschat (Stef), Daniel Cornelissen (Justin), Isabelle Houdtzagers (Nona), Jeronimo van Ballegoijen (Brian), Cosmo de Vos (Edgar), Anne Wallis de Vries (Anouk), Liessanne Schenkkan (Valerie) Tevens: Marcel Hensema (Jean), Mouna Goeman Borgesius (Hanna), Ruben Lürsen (Ad), Els Ingeborg Smits (Oma), Khaldoun Elmecky (vader Nona), Esmee de la Bretoniere (moeder Nona), Marlene Williams (moeder Brian), Mike Reus (Arthur), Katje Herbers (Arlette), Margo Dames (Agnes).

Als Isa (14 jaar) en haar oudere broer Kars noodgedwongen moeten verhuizen omdat hun ouders zo nodig het roer om willen gooien door een camping in Frankrijk te beginnen, hebben ze het gevoel naar Timboektoe te verhuizen en alles te verliezen. Gelukkig ontmoet Isa de half-Nederlandse jongen Jules die een jaar geleden zijn moeder verloren heeft. Jules heeft een moeizame relatie met zijn vader, die veel te veel alcohol drinkt. Maar uit schaamte verbergt hij dit voor de buitenwereld. Totdat Isa op zoek gaat naar zijn geheim.

Net als de camping van haar ouders het lijkt te gaan redden, blijkt er niet ver weg een andere camping geopend te worden die hen de oorlog verklaart. De onsympathieke eigenaar deinst er niet voor terug om Jules´ vader de schuld in de schoenen te schuiven van de kwalijke dingen die hij aanricht. Jules´ vader wordt gearresteerd en de politie dreigt met sluiting van Timboektoe. Zal het Jules, Isa en Kars lukken om Jules´vader vrij te pleiten en zal camping Timboektoe dit overleven?

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie