Vijfde Food Valley geeft antwoorden

26 september 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Wat wil de consument? Hoe speelt u daarop in als producent? Welke factoren maken het verschil? Op de vijfde Food Valley Conferentie ‘Consumer Insights, Inside Consumers’ op donderdag 4 oktober hoort, ziet, proeft en ervaart de bezoeker verschillende antwoorden.

Vincent de Clippele van Nestlé, Rob Baan van Koppert Cress, Ad Willemsen van La Place en topkok Angélique Schmeinck geven hun visie en vertellen over hun ervaringen.

Verder onder meer op de conferentie: de uitreiking van de Food Valley Award 2007, diverse workshops en volop gelegenheid tot netwerken tijdens het ‘entertaining dinner’.

Wie wordt in 2007 de winnaar van de Food Valley Award, de prijs voor innovatie, samenwerking en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de agrifood?

De Conferentiedeelnemers hebben een belangrijke stem bij kiezen de publiekswinnaar. Juryvoorzitter professor Rudy Rabbinge maakt de uitslag bekend op de Conferentie.

De genomineerden zijn: HiFri met een methode voor vetvrij frituren, Plant Dynamics met een visionsysteem dat de kwaliteit van planten meet en Sonder Food Systems met een installatie voor de continue garing van worst met radiofrequentenergie.

Informatie

Meer informatie over de Food Valley Conferentie ‘Consumer Insights, Inside Consumers’ op donderdag 4 oktober 2007 in CineMec in Ede op www.foodvalley.nl/conferentie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie