Rode kaart

26 september 2007 om 00:00 Nieuws

In eerste instantie wilde zowel het bestuur als trainer Dick Schreuder niet reageren op wat er in het duel was voorgevallen. Spits Amar Hamdane raakte in de slotfase het spoor bijster, en gaf de arbiter een schop. Dit werd zondagavond bevestigd door waarnemend voorzitter Gerco van den Brink, tevens de man van de algemene zaken bij Fortissimo. Langs het voetbalveld stond ook een waarnemer van de KNVB, die meteen een rapport heeft opgemaakt.

Of de laatste minuten van de wedstrijd SC Oranje - Fortissimo nog worden uitgespeeld, is vooralsnog niet duidelijk. Wat de gevolgen zijn voor de speler en de club zal later bekend worden na een briefwisseling met de voetbalbond, en een waarschijnlijke arbitragezaak.

EDE - SDS’55 heeft het programma voor de éénentwintigste editie van haar traditionele zaalvoetbaltoernooi bekendgemaakt. In poule A zijn DTS’35, Ede/Victoria, Fortissimo, Harskamp, Lunteren en Otterlo ingedeeld. Zij spelen donderdagavond 3 januari en zaterdagmorgen 5 januari.

Advendo’57, Blauw Geel’55, Edesche Boys, FC Jeugd, SDS’55 en Stroe komen uit in Poule B. Die wedstrijden staan voor vrijdagavond 4 januari en zaterdagmiddag 5 januari op de planning. Stroe neemt de plaats in van Beatrix, dat de laatste jaren deelnaam aan het toernooi.

De finaleavond staat voor dinsdagavond 8 januari op het programma. Traditioneel vindt het evenement in sporthal De Reehorst plaats.

EDE/WAGENINGEN - In het Overijsselse Enschede werd afgelopen zaterdag onder grote belangstelling van familie, vrienden en vele grootheden uit het voetbal het levensverhaal van geboren Wageninger Epi Drost gepresenteerd door schrijver Bert Nederlof (NOS Langs de Lijn en Voetbal International) en uitgever Matty Verkamman. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan Kick van der Vall, medespeler bij FC Twente en gedurende 34 jaar boezemvriend van Epy Drost.

EDE - Zeven doelpunten scoorde Harskamper Arnand van Norel zaterdag tegen AZ 2000. Robert Schoonderbeek van Lunteren verspeelde hierdoor de eerste plaats in het Sporthuis Karssen Goalgettersklassement De twaalf voetbalclubs in de regio Ede kwamen in totaal tot zesentwintig doelpunten.

l Klassement: www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie