Prima Wonen heeft weer de ruimte

26 september 2007 om 00:00 Nieuws

In het eerste pand, aan de Buurtscheuterlaan, gingen de zaken dermate goed dat Prima Wonen na drie jaar gebrek aan ruimte had en moest omzien naar een grotere locatie. De makelaardij verhuisde naar de huidige locatie aan de Molenstraat, ,,waar we ook beter ‘in beeld’ zitten.”

Uitbreiding

Aan de Molenstraat dreigde Prima Wonen ook uit haar jasje te groeien. De oplossing kwam met de mogelijkheid om naast het bestaande kantoor uit te breiden. ,,Op dit moment is het kantoor dubbel zo groot geworden.” Van Kooten laat met enige trots het fraaie nieuwe gedeelte zien. ,,We hebben nu de beschikking over extra kantoorruimte, een spreekkamer en voldoende archiefruimte.”

Prima Wonen richt zich voornamelijk op woningbouw, zowel bestaande als nieuwbouw woningen, in alle prijsklassen. Werkterrein is de Valleiregio. Van de Voort: ,,Naast de aan- en verkoop van woningen verrichten we ook taxaties, voor particulieren, banken, bedrijven en hypotheekverstrekkers.”

Afwisseling

Volgens het tweetal is de afwisseling en de veelzijdigheid het mooie aan het beroep van makelaar. ,,In ons beroep is een goed advies van groot belang. In een persoonlijk gesprek komt wel eens naar voren dat men particulier een woning wil huren, tijdens dat gesprek kunnen wij veelal aantonen dat een woning kopen verstandiger en goedkoper kan zijn.”

,,Vaak is men niet op de hoogte van belastingaftrek, waardoor de maandelijkse lasten veel lager kunnen uitvallen dan bij huren. Voor iemand die zijn woning wil verkopen is het van belang de woning te laten taxeren of een waardebepaling te laten maken om tot een juiste verkoopprijs te komen”, verduidelijkt Van de Voort.

Internet

Prima Wonen is aangesloten bij de NVM makelaars en het woningaanbod is tevens te zien op de Funda internetpagina. Met de komst van internet is er volgens het tweetal ‘wel iets veranderd in de persoonlijke sfeer’. ,,Maar je moet met de tijd mee. Zelf hebben we op dit moment onze internetpagina ook aangepast aan de eisen van deze tijd.”

Prima Wonen is een gecertificeerd makelaar en taxateur en aangesloten bij het kwaliteitsregister VastgoedCert.

Prima Wonen Makelaardij

Molenstraat 51c Ede

Tel: 0318-694242

www.primawonen.nl

EDE - Pea van Kooten en Willem van de Voort begonnen negen jaar geleden een makelaardij onder de naam Prima Wonen, afgeleid van de beide voornamen. Na een eerdere verhuizing ontstond opnieuw ruimtegebrek. Dit keer was de oplossing een flinke uitbreiding.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie