Weekendje TweeVV zonder setwinst

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Het pittige spel van het jonge tweede team van Vocasa uit Nijmegen was voor de TweeVV-vrouwen te lastig. Zij verloren kansloos met 0-4. Met de mannen gaat het wel iets beter, maar dat heeft nog geen punten opgeleverd. In Voorthuizen werd het 4-0 voor SDS. Kortom, een slecht weekend voor TweeVV.

De vrouwen van TweeVV, voor één keer spelend in sporthal ‘t Riet, konden eigenlijk alleen in de eerste set meekomen met het Nijmeegse Vocasa.

Dankzij de opslag van Jonne Krikke kwam TweeVV zelfs voor. Maar bij de stand 22-22 waren de ploegen weer in evenwicht waarna zich een stevige strijd ontspon. Vocasa zette er een tandje bij en won maar net met 24-26. Daarna was de koek op bij de Edesen.

De harde opslag van de tegenstander kregen ze maar niet onder controle. TweeVV, dat het zonder libero Kim Slangen moest doen, passte slecht en ook blokkerend en verdedigend konden de vrouwen geen vuist maken. Met 0-4 ging de volledige winst naar Vocasa.

Niet goed genoeg

De mannen van TweeVV hebben niet gebracht wat nodig was in de uitwedstrijd tegen SDS in Voorthuizen. ,,In normale doen hadden we hier kunnen winnen”, aldus trainer/coach Frits Metiary. ,,We speelden bij vlagen goed en ook aan de setstanden (25-22, 25-21, 27-25, 25-22) is te zien dat we er dichtbij zaten. We hadden steeds moeite de opslag terug te krijgen en dan loopt de tegenstander zo een paar punten weg. Het ging beter, maar het is nog niet goed genoeg voor deze tweede divisie.”

Iedere wedstrijd moeilijk

Zaterdag ontmoeten de mannen in Amstelveen het derde team van Martinus, weer een moeilijke tegenstander. ,,Maar”, zegt Metiary. ,,Iedere wedstrijd in deze klasse is moeilijk, gemakkelijk krijgen we het niet meer.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie