Bennekom onder rode streep

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bennekom zit duidelijk in de hoek van de klappen. In Leerdam kreeg de ploeg van Camiel Jager met 4-0 aan de broek. Met als gevolg dat inmiddels de voorlaatste plaats wordt ingenomen in de hoofdklasse B.

Voetballend loopt het op dit moment voor geen meter. Niet bij een paar spelers, maar collectief ontbreekt de vorm. En als het dan niet loopt, zit ook alles tegen. Illustratief was dat Bas Dreef bij een 2-0 tussenstand, en Dennis van Meegdenburg bij 4-0 tegen de paal mikten.

Uit de eerste de beste kans kwam LRC na een kwartiertje op 1-0. Jean Philip Becht was de schutter. Een minuutje later moest er na balverlies aan de noodrem worden getrokken. Weer Becht schoot vanaf de stip de bal tegen de touwen.

Bennekom kreeg via Wouter Lamers, Michel van der Sommen en Lennart van de Peppel nog wel haar kansjes, maar moest met een 2-0 achterstand gaan rusten. Met Roderik de Harder en Leon Römer voor Henk van Essen en Dennis Scharrenburg probeerde trainer Jager het tij nog te keren. Maar alle goede bedoelingen gingen de mist in toen Ashraf Chentouf alle tijd en ruimte kreeg de 3-0 over doelman Danny Lücke te schieten. Nadat Becht al een keer de onderkant van de lat had geteisterd, profiteerde Chentouf van een weifelend optreden van het duo Lamers en Arnaud Weideman: 4-0.

Volgende week wacht Nunspeet, dat ook pas vier punten heeft. ,,Als we spelen als vandaag is elke tegenstander moeilijk'', reageerde wedstrijdcoördinator Marcel Rerink.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie