Eerste ski-kriebels bij de jaarlijkse Wintersportbeurs Intersport Karssen

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Half Nederland zal binnenkort weer massaal richting Alpen of andere sneeuwrijke gebieden trekken. De één op de allernieuwste racecarve-ski's de ander met een paar knappe tweedehandsjes. Geen wonder dat bij de laatst genoemde groep de Wintersportbeurs, die elk jaar tijdens de herftsvakantie door Intersport Karssen in samenwerking met Skivereniging Gelderse Vallei wordt georganiseerd, traditioneel kan rekenen op een enorme belangstelling. Immers, tijdens deze beurs worden tal van (gebruikte) wintersportartikelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen te koop aangeboden. Dit jaar vindt de beurs plaats op 25, 26 en 27 oktober.

De Wintersportbeurs 2007 is qua opzet gelijk aan de voorgaande edities. Wintersporters uit de hele regio die (langlauf)ski's, snowboards, schaatsen, skischoenen, kleding en andere wintersportartikelen te koop willen aanbieden, kunnen deze in de periode 15 tot en met 23 oktober a.s. inleveren bij Intersport Karssen. Ski's en schoenen (jr. & sr.) uit eigen verhuur gaan ook de verkoop in tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Tevens zijn er tijdens de 3 beursdagen speciale actieprijzen op veel artikelen uit de nieuwe wintercollectie 2007/08!

De aanbieders mogen zelf de verkoopprijs vaststellen waarvoor Intersport Karssen de artikelen tijdens de beurs voor hen tracht te verkopen.

Artikelen die niet verkocht worden, kunnen in de week vanaf dinsdag 30 oktober tot en met zaterdag 3 november weer bij Intersport Karssen worden opgehaald. Overigens gelden er wél enkele 'spelregels' voor het inleveren van spullen. Zo dienen de materialen 'gangbaar' te zijn en mag de aangeboden textiel niet ouder zijn dan 5 jaar. Ook moet kleding gewassen of gestoomd worden ingeleverd. Als inname criteria voor ski's, skischoenen en snowboards zullen de normen die door de Mitex en de Nederlandse Skivereniging zijn vastgelegd in de Wintersportspecialist worden gehanteerd.

Ski-onderhoudsmaand

Naast het -naar verwachting- zeer ruime aanbod gebruikte artikelen, verkoopt Intersport Karssen tevens restanten van het afgelopen winterseizoen en verhuurmaterialen met flinke kortingen. Ook zijn er natuurlijk weer speciaal voor deze dagen geselecteerde beursaanbiedingen, waaronder skisets, skischoenen, snowboards, wintersportkleding en accessoires. Bovendien heeft Intersport Karssen oktober uitgeroepen tot 'ski-onderhoudsmaand'. Om lange wachttijden te voorkomen adviseert Intersport Karssen wintersporters deze maand alvast hun ski's in te leveren om ze te laten slijpen, waxen, afstellen en zonodig repareren. Voor leden van de Skivereniging Gelderse Vallei gelden gereduceerde prijzen.

De Wintersportbeurs 2007 bij Intersport Karssen aan het Maandereind 45-47 in Ede start donderdag 25 oktober om 9.30 uur en eindigt zaterdag 27 oktober om 17.00 uur. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Intersport Karssen tel. 0318-610284 of Skivereniging Gelderse Vallei tel. 0318-641124.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie