Drie goals niet genoeg voor FC Jeugd

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - FC Jeugd moet voorlopig afhaken in de strijd om de bovenste posities in de vierde klasse. In Apeldoorn was Orderbos net te sterk voor de equipe van trainer Omer Tirgil. De Edenaren kwamen goed terug, maar zagen het meer dan verdiende gelijkspel net door de vingers glippen: 4-3.

De Edenaren stonden binnen tien minuten al op een 1-0 achterstand. Een rake kopbal van Gökhan Tirgil bracht de stand gelijk. Daarna ging Ali Özturk in de fout door de bal door het midden uit te verdedigen. Gevolg was de 2-1 voor Orderbos, wat tevens de ruststand was. Na de rustperiode moest FC Jeugd al snel een marge van twee doelpunten zien goed te maken, doordat Orderbos 3-1 maakte. Sabri Yöney en Mohammed Azdad zorgde voor lichte euforie bij de bezoekers, die uiteindelijk in de laatste minuut thuisploeg Orderbos met de zege en de drie punten aan de haal zagen gaan.

De Edenaren blijven ondanks het verlies op de vierde plaats staan. Het gat naar de top is inmiddels wel gegroeid tot tien punten naar koploper TKA, wat volgende week op bezoek komt in Ede.