Zonneschijn op een regendag...

7 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Bij zonweringsbedrijf Aluzon in Ede werd 29 oktober een feestje gevierd. Tussen de regendruppels door werd daar namelijk de hoofdprijs uitgereikt uit het Meesterlijke Dagen Festival, georganiseerd door zonweringsfabrikant Sunmaster Nederland bv. Het Meesterlijke Dagen Festival speelde zich afgelopen zomer af: wie een Sunmaster knikarmscherm kocht, kreeg daar een gratis digitale camera bij. Wie daarmee de leukste, mooiste of origineelste foto wist te maken, kon meedingen naar tal van prijzen.

De hoofdprijs was een auto, die gewonnen werd door de dolgelukkige heer en mevrouw De Haan uit Arnhem. Onder het genot van een goed glas champagne werden de sleutels van de zeer complete Suzuki Swift door Sunmaster directeur Chris Kollen overhandigd.

Suzukidealer Kroon uit Veenendaal leverde de auto aan de familie De Haan, die in goed overleg met deze dealer de auto helemaal naar eigen wens mocht aankleden. De heer De Haan: ,,Ik heb vroeger veel Suzuki’s gereden, maar die nieuwe Swift is dus echt geen kleintje meer! Wat een comfort en ruimte zeg.”

Michael Schneider, directeur van Aluzon Ede: ,,De heer De Haan had bij ons een zonnescherm van Sunmaster gekocht en was vastbesloten om mee te doen aan de wedstrijd, ook al won hij volgens hemzelf toch nooit. Extra leuk om te zien dat de prijs dus naar hem gaat.”

De heer De Haan daarover: ,,Ja, het komt als een geschenk uit de hemel, ik ga binnenkort met pensioen en was aan een kleinere en betrouwbare auto toe. We waren al aan het sparen en ineens ben je een nieuwe auto rijker!”

De winnende foto is te zien op www.sunmaster.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie