Bennekomse Bosloop

7 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Erik Dekker is op de 9.6 km derde geworden bij de Bergrace by Night. De Edenaar noteerde op deze nieuwe afstand een tijd van 34.27. ,,Daar ben ik dik tevreden mee’’, reageerde Dekker. ,,Tenslotte was ik de beste Europese loper.’’ Dekker refereerde daarmee aan het feit dat de Kenianen David Kipngetich en Daniël Yegon de eerste twee plaatsen voor zich opeisten.

Ook op de traditionele afstand van 12.6 km. ging de enveloppe met de grootse inhoud naar een Keniaan (Alan Masai Ndiwa). Eerste Edenaar was Melvin Laport op een achtste plaats. Ook Adri Lamkamp en Jelle Hanswijk bij de mannen, en Hella Gruell bij de dames, waren voorin het klassement te vinden. Op de 7.6 km. was er een keurige derde plaats voor Erwin Meijer.

BENNEKOM - De CBFB houdt zaterdag 10 november vanaf kraamhotel De Born de jaarlijkse Bennekomse Bosloop. In de voorgaande zevenendertig edities heeft het evenement een behoorlijke reputatie verworven. Talloze deelnemers komen van heinde en verre om wederom deel te nemen. Ondanks dat de Bennekomse bosloop valt onder de categorie prestatieloop, staat vrijwel elk jaar een aantal sterke atleten aan de start.

De te lopen afstanden zijn ook nu vier, acht en twaalf kilometer. Alle afstanden beginnen om 14.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, inclusief herinnering en 2.50 euro zonder herinnering. Het parcours bestaat uit goed beloopbare, onverharde bospaden. Er zijn enkele heuveltjes opgenomen. Een ronde heeft een afstand van vier kilometer, afhankelijk van de te kiezen afstand, dient de deelnemer één , twee of drie ronden te volbrengen.

u Meer informatie: A.B. Wichards: 0318-416914 of info@cbfb dan wel www.cbfb.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie