Verkoop van Israël producten

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Het Israël Producten Centrum houdt vrijdag 23 november open huis van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 24 november van 10.00 tot 12.00 uur. Belangstellenden zijn uitgenodigd bij IPC-consulente Gerry van Seters thuis op de Saffierstraat 12 in Ede-centrum.

In april dit jaar bezocht Gerry nog Israël, waarbij enige producenten bezocht werden. Tijdens het open huis zal zij via een DVD haar persoonlijke indrukken van deze reis door Israël laten zien. In het zuiden bezocht zij onder andere een wijngaard in de Negev-woestijn, waar het gemiddeld maar vier dagen per jaar regent en in het noorden van Israël bezocht zij een kleine producent van marmelades en confitures, die als nieuw product een heerlijke dadelnoten spread maakt. In kibboets Revadim ontmoette zij de makers van de prachtige zilveren sieraden met het 2000 jaar oud Romeins glas.

Uiteraard zijn er de standaard producten te koop zoals sieraden, kaarsen, wijn, kinderspeelgoed, Israëls muziek op CD en huidverzorgingsproducten uit de Dode Zee. De Dode Zee is het diepste punt op aarde en is de bakermat van Mineral Care en Desert Spring huidverzorgingsproducten. Dat de Dode Zee met zijn hete bronnen, zwarte modder en talrijke mineralen een bijzonder werkzame, natuurlijke bron voor huidverzorging is, weet men al vele eeuwen. Van Cleopatra is bekend dat zij naar de woestijn van Judea afreisde om aan de Dode Zee te kuren. Ook kunnen bezoekers de weldadige werking van Dode Zee mineralen op hun huid ervaren.

Israël, het land waar onze jaartelling begon, het land waar het eerste kerstfeest werd gevierd, het land met volgens oudste geschriften een rijke wijnhistorie, het land waar sinds 1948 weer druiven verbouwd worden, die verwerkt worden tot soepele wijnen.

Naast het open huis kunnen gegadigde een telefonische afspraak maken: tel. 650692.

Foto:

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie