Busreis naar kerstmarkt Essen

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Stichting Ana Upu uit Lunteren houdt zaterdag 1 december een busreis naar de Kerstmarkt in Essen/Duitsland. Dit kost 17,50 per persoon. Het vertrek is om 8.00 uur vanaf gebouw stichting Ana Upu aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 16. Deelnemers zijn ongeveer 18.30 uur weer terug in Lunteren. Aanmelden: Jose Pieter, tel. 06-29050095, jhpieter@hotmail.com .De consumpties (eten en drinken) zijn voor eigen rekening. De busreis kan alleen doorgaan bij een minimale deelname van 35 personen.

Reeds meer dan 30 jaar nodigt de kerstmarkt in Essen bezoekers uit door over de straten van de feestelijk versierde Essense binnenstad te flaneren. Ongeveer 265 kraampjes heten de gasten welkom. Hier vind je 1001 ideeën voor cadeautjes. De talrijke attracties maken het bezoek tot een belevenis voor de hele familie. De Internationale Kerstmarkt Essen is dagelijks van 11 tot 21 uur geopend.

Sfeervolle attracties zoals de Essense Kerstboom - een versierde "dennenreus" van meer dan 18 meter hoogte - of het Internationale Kerstmannetjeshuis, zorgen ervoor dat de Essense Kerstmarkt in de regio erg in trek is. Vier miljoen bezoekers komen ieder jaar naar Essen om de fantastisch verlichte binnenstad te zien.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie