Laserbehandelingen tegen overbeharing en huidaandoeningen

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - Bij Ma Sage Cosmétique worden laserbehandelingen gegeven voor het verwijderen van onder meer overbeharing en couperose door een ervaren huidtherapeute.

Ma Sage Cosmétique werkt samen met Laser Medikos, medisch lasercentrum voor het verwijderen van overbeharing en couperose (huidaandoening waarbij rode vlekken in het gezicht optreden). Op vaste dagen is een huidtherapeute aanwezig bij Ma Sage Cosmétique voor het voeren van intakegesprekken en het behandelen van overbeharing en couperose. De behandelingen zijn voornamelijk gericht op het ontharen van bijna alle lichaamsdelen voor zowel mannen als vrouwen.

Niet alleen mannen, maar ook vrouwen scheren zich. Misschien scheert de vrouw zich wel vaker dan de man. Het modebeeld tegenwoordig bepaalt dat een vrouw volledig gladde benen, oksels, armen en bikini-lijn moet hebben. Maar zeker haren in het gelaat, zoals op de bovenlip en de kaaklijn zijn een dagelijks probleem voor veel vrouwen. Om dit probleem aan te pakken scheert, epileert en harst de vrouw erop los om van de overbeharing af te komen.

De man van tegenwoordig wil ook de mogelijkheid hebben om van de grote hoeveelheid overbeharing op de borst en rug af te komen. De laserbehandelingen maken het mogelijk dit probleem voor veel vrouwen en mannen definitief op te lossen.

Laserbehandelingen die steeds populairder worden zijn over het algemeen niet in schoonheidssalons te vinden, maar in prive-klinieken of ziekenhuizen en moet worden overgelaten aan deskundige mensen. Laser Medikos werkt met de nieuwste diode-laser techniek, waarbij gewerkt wordt met een speciaal waterkoelsysteem, waardoor de behandeling zo goed als pijnloos verloopt.

Laser Medikos uit Amersfoort werkt met een team van huidtherapeuten die de behandelingen geven in huidtherapiepraktijken, prive-klinieken ,ziekenhuizen en ook in de betere schoonheidssalons door het land. Een keer per vijf weken (op vaste dagen) is een huidtherapeute aanwezig voor het uitvoeren van laserbehandelingen.

Laser Medikos is ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en is erkend bij zorgverzekeraars. Laserbehandelingen die in het gelaat bij vrouwen worden uitgevoerd, worden in sommige gevallen door zorgverzekeraars tot een bepaald maximum vergoed.

Op maandag 19 november is van 9.00 uur tot 13.00 uur een huidtherapeute aanwezig voor het geven van informatie, het voeren van intakegesprekken en uiteraard het uitvoeren van behandelingen.

u Voor meer informatie: Hanny van Doorne op nummer 0318-462045 of met Laser Medikos 0318-595933.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie