Dik van Starkenburg nieuwe voorzitter ziekenhuis

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Drs. Dik van Starkenburg (51) is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Ziekenhuis Gelderse Vallei per 1 maart 2008. Samen met het huidige lid van de Raad van Bestuur, Nicolet Zeller, zal Van Starkenburg de Raad van Bestuur vormen en deel uitmaken van het bestuursteam waarin ook gynaecoloog Diederic Klapwijk als medisch manager zitting heeft.

Van Starkenburg was vanaf 2001 lid van de Raad van Bestuur van de Reinier de Graafgroep met ziekenhuislocaties in Delft en Voorburg en gezondheidscentra in Naaldwijk en Ypenburg. Na een carrière bij de Rijksoverheid (ministeries van Financiën, Volksgezondheid (VWS) en Verkeer & Waterstaat) maakte hij in 1999 de overstap naar het ziekenhuis in Delft, eerst als controller, later als lid van de Raad van Bestuur.

Met deze benoeming in de Raad van Bestuur heeft de Raad van Toezicht gekozen voor een bestuurder met solide operationele en financiële ervaring en een breed netwerk in de ziekenhuiszorg. Van Starkenburg is in staat om de strategische veranderingsprocessen waar Ziekenhuis Gelderse Vallei mee bezig is op een evenwichtige wijze mede vorm te geven.

Omdat de heer Van Starkenburg per 1 maart 2008 in dienst treedt, zal de huidige vervanging van zijn takenpakket worden gecontinueerd. Vanaf 1 maart zal een kennismakingsronde in het ziekenhuis en daarbuiten worden georganiseerd.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie