Edesche Boys gaat voor de prijzen

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Er was een periode waarin Edesche Boys even het spoor bijster leek. Na de overwinning tegen concurrent Nijmegen vorige week zijn de Edenaren weer helemaal terug in de race voor de prijzen. DVE/Trajanus werd in Ede vrij makkelijk weggezet: 5-1.

,,De eerste helft was alles behalve overtuigend. Laatste man Davy Pol speelde voor zijn verdediging. Daardoor wilde ik meer druk creëren. Het lukte nog niet goed voor rust. Tijdens de pauze heb ik maar simpel iedereen het rugnummer van zijn tegenstander gegeven. Daarna liep het als een trein", aldus trainer Etienne Jansen.

Zoals Jansen al aangaf was de eerste helft moeizaam voor de thuisploeg. Isas van Slijpe scoorde voor Edesche Boys en Rutger Serberi bracht de 1-1 op het bord. Daarna waren het Isas van Slijpe en Tjalling ter Schuur die de wedstrijd op slot deden. Stefan Jansen (penalty) en Lion Pol bepaalden de eindstand op 5-1 voor Edesche Boys.