Wederom klop voor Fortissimo

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Fortissimo heeft een voor de club belangrijke week afgesloten met een nederlaag tegen Spero. De ploegen maakten er in Elst een niet al te beste wedstrijd van. Bij rust leken de Edenaren nog een punt mee te kunnen nemen, maar niets bleek minder waar: 2-1.

De ploegen stonden twee seizoenen geleden voor het laatst tegenover elkaar. Toen ook streden ze beiden tegen degradatie. Toen degradeerde Spero, maar nu lijken de rollen zich langzaam aan om te gaan draaien. Joost Graave bracht de thuisploeg na een kwartier op voorsprong. Fortissimo-spits Samir Raoui bracht de Hoekelummers nog voor rust op gelijke hoogte. Een half uur voor tijd was het clubtopscorer Mark van Ingen die de degradatiewedstrijd besliste in het voordeel van Spero.

In de periode tot de winterstop komt Fortissimo nog een aantal hoogvliegers tegen. De eerste is aanstaande zondag als de Edenaren thuis aantreden tegen koploper DIO'30.