Otterlo gelukkig bij Gazelle

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Soms zit het mee, soms zit het tegen. Otterlo zat het duidelijk mee bij Gazelle Nieuwland. In een rommelig duel speelde het zeker niet goed in Dieren. Maar na negentig minuten had men wel een 1-2 zege op zak.

Nadat Laurens Foekens al net over had geschoten, werd via dezelfde Foekens een 0-1 voorsprong genomen. Ook Niels Blotenburg had nog een kans. Daarna nam Gazelle de regie over. Via Robert Vreedegoor kwam men op 1-1. Met die stand mocht Otterlo halverwege blij zijn.

In het tweede bedrijf had Gazelle het meeste recht op de 2-1. Zo belandde een inzet van Sven van Scharrenburg op de lat, en redde Bart Jan Joosten fraai na een poging van Kay van Scharrenburg.

Vier minuten voor tijd probeerde de ingevallen Ferdi Jonkers het van afstand. Via het been van een tegenstander ging de bal over de Gazelle doelman: 1-2. Die stand wankelde in een hectische slotfase. Maar doelman Joosten bewees een goede vervanger te zijn voor de vier wedstrijden geschorste Roland Hendriksen.