Teams van BIT.NL fiks onderuit

21 november 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - De eerste mannen- en vrouwenteams van tafeltennisvereniging BIT.NL gingen afgelopen weekend fiks onderuit. De vrouwen verloren thuis met 3-7 van Torenstad uit Zutphen. De mannen werden in Arnhem bij Treffers op een 8-2 nederlaag getrakteerd.

Aura Warners, Anita Hanegraaf en Daniëlle de Jong knokten thuis hard tegen het overwicht uit Zutphen. Coach Simon Dijkman gaf evenwichtig weer: ,,De inzet was goed, maar het resultaat viel toch een beetje tegen.” Alle drie de vrouwen wonnen van de zwakste schakel van het team van Torenstad. De vrouwen lieten met hun knoklust merken, dat hoewel de degradatie op handen is, er nog altijd wel een wil is om te winnen.

Bij de mannen was er een mineur stemming. De Arnhemse Treffers, bestaande uit veteranen, die zich jaar in jaar uit handhaven in de hoofdklasse, maakten gehakt van de jeugdige Edese formatie, dat niet verder kwam dan twee punten. Remon Langius en Yorick Schurink wonnen beiden een partij. Rogier Kessel kwam niet tot winst. De jeugd heeft zich weliswaar op een veilige plaats in de competitie genesteld, maar zou in partijen die ogenschijnlijk nergens meer om gaan toch meer de eer van BIT.NL moeten verdedigen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie